Vânătoare de comori la festivalul „Femei pe Mătăsari” – explorare urbană interactivă gratuită !!!

Posted: 21/05/2016 in Va recomandam cu drag !!!
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Cu ocazia festivalului Femei pe Mătăsari, Asociația Cultour organizează în weekendul 28 – 29 mai 2016 o activitate de explorare urbană prin care veți descoperi într-un mod distractiv clădirile și poveștile ascunse ale zonei Mătăsari.

Întâmpină vara cu o provocare nouă: o explorare urbană interactivă a zonei Mătăsari! Sunteti asteptati  împreună cu echipa pentru a porni într-o cursă palpitantă pe străzile mahalalei de altădată. Vi s-au pregătit o serie de indicii şi provocări ce vă vor ţine trează curiozitatea şi creativitatea: observaţi detalii, aflaţi poveşti ale clădirilor, intraţi în pielea personajelor din istoriile zonei şi nu în ultimul rând vă simţiţi bine alături de prieteni.

13227551_482362428625388_550912627081112437_o

Când şi unde? În fiecare zi a Festivalului Mătăsari, respectiv 28-29 mai, la ora 15:00, se va da startul de la standul Asociaţiei Cultour.

Cine şi cum poate participa? Provocarea este deschisă celor care sunt curioşi să afle mai multe despre Mahalaua Mătăsari, sunt curioşi şi acceptă provocări. Fă-ţi o echipă de 3-6 persoane, înscrie-te printr-un mail la info@asociatia-cultour.ro şi vino la stand cu zece minute înaintea startului. Fiți la curent cu noutățile despre acest tur alăturându-vă evenimentului pe pagina de Facebook. Vei primi acolo materiale şi instrucţiuni, apoi începe cursa!

De ce?
Pentru că poţi explora pe îndelete o zonă cu multe poveşti şi vei avea parte şi de multe provocări amuzante. Dacă eşti mai competitiv, poţi face asta contra cronometru –va exista şi un clasament. Este un exerciţiu bun pe care ulterior îl puteţi repeta şi pe alte străduţe ale oraşului – sigur veţi descoperi ceva interesant! Şi încă ceva, este gratuit.

Cine sunt organizatorii?
Asociatia Cultour este o echipa de ghizi pasionați de oraș și de poveștile sale, pe care doresc să le dezvăluie unui număr cât mai mare de persoane,  astfel  se vor  îndrăgosti de orașul în care locuiesc sau pe care îl vizitează.
Această vânătoare de comori în zona Mătăsari face parte din programul de tururi și activități gratuite în Bucureşti organizate de Asociaţia Cultour în anul 2016.

12719439_883226528473144_3681074591935668602_o

Un proiect drag Asociatiei este Walkabout Free Tours, in cadrul căruia se organizeaza zilnic tururi gratuite în limba engleză în București și Brașov. În cei cinci de ani de activitate, Asociatia Cultour a fost gazdele a peste 46.000 de turiști și face parte din rețeaua celor mai bune tururi gratuite din Europa – United Europe Free Tours.
Mai multe informații pasiti pe  http://www.asociatia-cultour.ro și pe pagina de Facebook Asociatia Cultour.

https://www.facebook.com/bucharestculturalevents/

https://www.instagram.com/bucharestculturalevents/

sigla BCE

Bucura-te ca esti in Bucuresti!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s