Hmmm… grea intrebarea : Habemus Bebe?  O piesa de teatru genial creată de poeta Elena Vlădăreanu și minunat pusa in scena de regizorul Robert Bălan. Un performance cu Dana Voicu, Carmen Florescu si Lala Misosniky.

Habemus bebe1

Habemus bebe este un spectacol despre confuzie. Despre fragilitate. Despre emoţii. Despre frumuseţe. Despre femei puternice. Despre mame. Elena Vlădăreanu

In cazul in care nu sunteti parinti si va ganditi sa deveniti  …..va recomandam cu drag sa vizionati spectacolul Habemus Bebe , este o expunere  a realitatii cotidiene prin care va puteti crea o ideea asupra a ceea ce inseamna calitatea de parinte , in special cea de mama si procesul de adaptare la noul mod de viata in care isi face aparitia aceasta minunata fiinta numit Bebe.

Habemus bebe3

Un spectacol despre : motivul pentru care alegem sa devenim mame, despre relatia cu partenerul , despre sexualitate, despre nutritia copilului, despre griji, despre cariera , despre reintegrare, despre prietenie, despre etape , despre societate si conditia maternitatii!  Un scurt moment video puteti urmarii AICI

Evenimentul a avut loc Sambata 19 Martie 2016 , în cadrul expoziţiei Egal. Artă şi feminism în România modernă, deschisă la sediul Muzeului de Arta al Romaniei, la parterul Galeriei Naţionale.

Habemus bebe2

Va vom tine la curent cu datele urmatoarelor reprezentatii ……prin urmare va invitam sa ne urmariti pe Facebook   sau pe  Instagram !

LOGO Bucharest Cultural Events

Bucura-te ca esti in Bucuresti!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s