Fântâni şi monumente ascunse ale Bucureştiului” – tur pietonal gratuit de Ziua Internaţionala a Apei

Posted: 15/03/2016 in Va recomandam cu drag !!!
Etichete:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Asociația Cultour vă invită cu bucurie la primul tur gratuit al acestui an : « Fântâni şi monumente ascunse ale Bucureştiului » organizat în sâmbăta imediat următoare Zilei Internaţionale a Apei ( Pe 22 martie) , pe 26 martie.

Haideti sa sărbătorim această zi printr-un traseu inedit care are în centru relaţia dintre apa şi oraş : nu doar cu rol de alimentare dar şi decorativ ori de relaxare, întrucât lacurile şi fântânile sunt surse de linişte, inspiraţie şi frumos. Veniti să descoperim poveştile într-un traseu pietonal plin de curiozităţi în care explorăm aspecte ce trec deseori neobservate şi devenim mai conştienţi de importanţa apei în oraş.

Fântânile de pe bulverdul Unirii, fântâna Sărindar, Dâmboviţa şi lacurile sale, fântâni dispărute dar şi alte statui mai puţin cunoscute, îşi vor destăinui istoria alături de ghidul Asociatiei Cultour.

Logo coultour FINAL_tansparent_v2_3rgb

Cu acest tur se anunţă şi debutul programului de tururi gratuite ale Bucureştiului organizat de Asociaţia Cultour în anul 2016.

Detaliile organizatorice : 

Punctul de întâlnire: Ceasul din Parcul Unirii, din dreptul fântânii arteziene. Ghidul va avea un semn portocaliuOra de plecare : 11:00 Durata: aproximativ 2 ore. Noutatile evenimentului le puteti accesa AICI . Rezevarea nu este obligatorie, dar se apreciaza anunțarea prezenței în prealabil, pentru a estima mai bine numărul participanților. Pentru întrebări și rezervări, puteți scrie la info@asociatia-cultour.ro

Echipa Asociatiei Cultour este formată din ghizi pasionați de oraș și de oameni, mereu deschiși să afle mai multe informații și să le împărtășească tuturor celor curioși să afle mai multe despre acest oraș.

banner promovare 4

Bucharest Walkabout Free Tours este un proiect al Asociației Cultour și constă în organizarea zilnică de tururi ale orașului. Acestea sunt gratuite și se desfășoară în limba engleză, fiind destinate turiștilor. În cei cinci de ani de activitate, au fost gazdele a peste 35.000 de turiști și sunt  rețeaua celor mai bune tururi gratuite din Europa – United Europe Free Tours. Același concept este prezent și în Brașov prin proiectul Brașov Walkabout Free Tours.

De asemenea Asociația Cultour desfășoară tururi gratuite și activități de descoperire urbană în limba română cu diferite ocazii și tematici. Ii puteti urmarii sau descoperii mai multe informații pe  www.asociatia-cultour.ro   sau pe pagina de Facebook Asociatia Cultour.

https://www.facebook.com/bucharestculturalevents/

https://www.instagram.com/bucharestculturalevents/

LOGO Bucharest Cultural Events

Bucurã-te ca esti in Bucuresti!

Reclame
Comentarii
  1. […] Fântâni şi monumente ascunse ale Bucureştiului” – tur pietonal gratuit de Ziua Internaţiona… […]

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s