„Silent Struggle” – Bogdan Bolohan – in Premiera la Teatrelli

Posted: 16/09/2015 in Impresii
Etichete:, , , , , , , , ,

l

Duminica, 13 Septembrie. reflectoarele scenei de la Teatrul Cafe – Teatrelii se aprind . Este seara in care Bogdan Bolohan danseaza in premiera la Teatrelli. Spectacolul se numeste Silent Struggle si intr-adevar ne prezinta  lupta tacuta cu propria persoana , cu viciile noastre cu societatea. Exista o solutie salvatoare , oare?

IMG_0646

Situatii din viata transmise exceptional catre public prin expresivitate, mimica si prin limbajul corpului!  O poveste despre neputinta si limite  exteriorizate prin dans ……….cu un final fericit in care  facem alegeri : alegerea de a iubi.  Pe noi ne-a impresionat in mod deosebit !  si va recomandam cu drag aceasta experienta de neuitat!

Silent Struggle3
Nu dorim  sa va dezvaluim mai multe detalii astfel incat la urmatoarea reprezentatie a spectacolului ce va avea loc Duminica 27 Septembrie, ora 19.00 va poftim  la Teatrul Cafe – Teatrelli  situat in Piata Lahovari, nr 7 pentru a va forma propria opinie. Biletele le puteti achizitiona din timp pe  http://www.eventim.ro/ro/artist/teatrelli-1057/profile.html.

Silent Struggle4

Stiam ca veti dori sa urmariti si cateva imagini de la spectacol asa ca am pregatit un scurt video pentru voi in premiera ! Vizionare placuta!!!  https://www.facebook.com/bucharestculturalevents/videos/vb.423947761067692/779553478840450/?type=2&theater

LOGO Bucharest Cultural Events

Bucura-te ca esti in Bucuresti!

https://www.facebook.com/bucharestculturalevents

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s