Microtopiile Bucurestiului – viziunea a 5 fotografi nordici asupra orasului

Posted: 04/09/2015 in Impresii
Etichete:, , , , , , ,

Joi seara, 3 Septemmicrotopiile Bucurestiului fotobrie 2015,  a avut loc vernisajul expozitiei de fotografie  „Microtopiile Bucurestiului” la Hanul Gabroveni, sediul ARCUB, din strada Lipscani nr 84-90.

Intr-o atmosfera relaxanta si destinsa Oddleiv Apneseth din Norvegia, Chris Maluszynski din Suedia, Milja Laurila din Finlanda, Ingvar Högni Ragnarsson din Islanda și Maja Nydal Eriksen din Danemarca, alaturi de echipa ARCUB ,  ne-au povestit despre experienta lor de a locui in Bucuresti  timp de o lună si despre momentele haioase pe care le-au trait in timpul realizarii  proiectului fotografic. Ei au incercat sa surprinda ipostazele de zi cu zi ale bucurestenilor si a spatiilor in care traiesc , a comunitatilor aflate la permicrotopiile Bucurestiului2iferie, Printre locatiile alese spre a fi prezentate publicului se numara  : Delta Vacaresti, Bucurestii Noi, Pipera .

Daca suntei curiosi si doriti sa aflati mai multe informatii si sa vedeti o alta perspectiva a Bucurestiului, expozitia ramane deschisa pana pe data de 20 Septembrie . De mentionat ca prezentarea fotografiilor este parte a proiectului Memoria|Explorarea| Imaginarea Orașului, un program platformă care susține candidatura orașului la titlul de Capitală Europeană a Culturii in 2021. http://www.bucuresti2021.ro/

microtopiile Bucurestiului3

Va doresc o zi frumoasa ! si nu uitati sa Experimentati Cultura! si sa va bucurati ca sunteti in Bucuresti!

LOGO Bucharest Cultural Events

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s